top of page

Shipping

Voor de verzending van onze vintage meubels zijn er diverse mogelijkheden.

Zelf ophalen in de loods

De loods  van Rijp Vintage is gevestigd in Oss en alleen op afspraak te bezoeken. Een bezoek kan uitsluitend gemaakt worden via de website of bellen via +31615402442. Heb je jouw droommeubel gevonden in onze vintage webshop en wil je deze gratis ophalen en zo verzendkosten vermijden?  Neem dan contact met ons op en dan plannen we samen je bezoek in. Dit kan altijd in dezelfde week.

Jouw meubel Thuis Bezorgd

Binnen Nederland en België worden onze meubels tegen een scherp tarief bezorgd door een professionele koeriers organisatie op een dag naar keuze.  Altijd in overleg met de klant. Levering gebeurt tot aan de deur en alleen op de begane grond. Vraag ons naar het tarief, denk hierbij ongeveer aan  €50,- tot maximaal  €100,- afhankelijk van de provincie.

Gratis bezorging Gemeente Oss

Wat een geluk! Woon je net als wij in de gemeente Oss, dan bezorgen wij je meubels gratis bij je thuis. Neem dan contact met ons op en dan spreken we samen af ​​hoe, wat, wanneer!

We ship worldwide!

We work with shipping partners in Europe and worldwide. Please send us your address for us to give you the correct shipping quotation.  We can immediately calculate the shipping costs for you. We have customers all over the world!

Nog niet al je vragen beantwoord?

Vul onderstaand formulier in of bel ons, we helpen u graag verder!

Thank you for your message

bottom of page